Zaadvragende ogen

every sperm is sacred

Kijk, ik kan me al heel goed voorstellen hoe EndeMol de levendigheid van sperma leuk in beeld kan brengen via een microscoop. Maar, wat gebeurt daarvoor?

Wordt het uitbarsten van de witte bruidssluier daadwerkelijk in beeld gebracht? Dat zal toch wel niet.

Dus zien we als het moment daar is hoogstens wat mannen éen voor éen de trap van het showpodium afschuivelen, doorzichtig potje in de hand. Mogen ze vast niet weggeleid worden door lieftallige assistentes, terwijl de TV-wetten dat eigenlijk wel eisen. Anders krijgt het publiek daar weer een helemaal verkeerd beeld door.

Zelfs het vetgestifte pijpmondje van de presentatrice kan op momenten een extra betekenis krijgen, als de makers niet uitkijken. Nooit een handmicrofoon gebruiken in dit programma!

Want ja, toch moeten er wel vrouwen bij zijn. Zet alleen mannen in zo’n programma, en het is meteen voor een heel andere doelgroep.

Maar wat als een kandidaat nu weigert op commando sperma af te staan. Met de volstrekt logische reden dat enige tijd onthouding de kwaliteit zo veel ten goede komt?

En gaan de deelnemers allemaal schotse rokjes dragen, zonder ondergoed? Zodat het klok- en hamerspel niet beklemd kan raken, en de temperatuur in de balzak ideaal blijft? En lekker veel eieren eten? Volgens porno-acteurs wordt het kwakje daar wel mooi wit van. En het zaadvragende oog van het publiek wil natuurlijk ook wat.

Zo veel vragen, zo weinig antwoorden.

Kortom, ik kan niet wachten de televisie uit te laten.

nieuwsbron: nu.nl


[x]#694 fan donderdag 29 juli 2004 @ 23:20:38


© eamelje.net 2001-2019. Alle rechten voorbehouden