Carrièrekansen | 2

Ooit leerde ik mijzelf fotorealistisch schilderen met de airbrush. Ik schreef daar eerder over. Met als aanleiding toen dat zich nieuwe kansen aandienden voor het gebruik van mijn dure airbrushes en compressor. Die apparatuur kan worden ingezet om blote mensen bruin te spuiten, met suiker. En daar wilde ik misschien best een kamertje voor inruimen…

Tot een carrièrewisseling kwam het nog altijd niet, maar je moet in deze tijden nu eenmaal blijven uitkijken naar mogelijk nieuwe inkomstenbronnen. En dus merk ik op dat er weer een nieuwe toepassing voor de airbrush is gesignaleerd. Al heet het apparaat nu ineens een ‘Rejuvenation infuser‘.

Madonna laat zich de rimpels in haar gezicht d’r al mee behandelen, naar verluidt.

En ach, ik kan me er nog wel wat bij voorstellen ook. De lucht uit een airbrush kan, mits met een beetje druk, heel prettig over de huid borstelen van dichtbij. Doe iets verzorgends in het verfbakje, of desnoods water, en je zult er nauwelijks iets van nodig hebben. Dus kost een behandeling niets. Voor de behandelaar natuurlijk. Die moet dan wel gaan zwammen ‘hyperbarische zuurstoftechnologie’ te gebruiken, en dat soort kul. Want de mensen moeten wel een beetje onder de indruk zijn, willen ze bedrogen kunnen worden.

Werd ik mijn handleidingen alleen altijd wel gewaarschuwd de airbrush niet van dichtbij op de huid te richten…

Zo’n luchtstroom met kleine deeltjes kan nogal diep de huid in gaan.


[x]#5677 fan woensdag 11 maart 2009 @ 20:34:10


© eamelje.net 2001-2019. Alle rechten voorbehouden